Cine Suntem

ACZ Consulting este o companie de consultanță înființată în 2008, specializată în evaluarea programelor și politicilor publice, cercetare socio-economică, consultanță strategică și asistență tehnică pentru administrația publică, cu accent pe sprijinul acordat planificării și realizării programelor și proiectelor fondurilor structurale ale UE.

Viziune

Suntem o companie tânără și independentă care lucrează într-un mod deschis, direct și de încredere. Aspirăm să dăm exemplul integrității, profesionalismului și furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate. După cum spune motto-ul nostru, încercăm întotdeauna să privim dincolo, atunci când abordăm fiecare dintre lucrările noastre specifice: dincolo de momentul specific, dincolo de locul specific, dincolo de acel domeniu specific sau cadru instituțional și chiar dincolo de nevoile imediate percepute de clienții noștri, încercăm să le oferim cele mai bune și mai utile servicii în timp.

Misiune

Ne propunem să punem expertiza noastră în slujba clienților, asistându-i, sprijinindu-i și ghidându-i, asigurându-ne că oferim soluțiile potrivite, creative, inovatoare și perfect montate pentru fiecare dintre ei, valoroase în timp. Scopul nostru este de a contesta standardele de fiabilitate și eficiență și de a fi considerați o referință pentru modul în care luăm în considerare nevoile specifice ale clienților noștri și pentru modul în care credem că strategiile nu sunt făcute doar pentru sertare.